Rodio se "The Big Deal" i potpisao za Frontiers records!

Rodio se "The Big Deal" i potpisao za Frontiers records! Istaknut

Objavljeno u: Vesti Autor  16. februar 2021. veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta

Srđan Branković je potpisao ugovor sa izdavačkom kućom "FRONTIERS" (www.frontiers.it) i u narednim godinama će mu prioritet biti saradnja sa njima.

Srđan kaže “rekao bih da sam pronašao svoj "muzički dom" na najboljem mogućem mestu na planeti, potpuno usklađeno sa mojim muzičkim ukusima.”

Za one koji ne znaju, u proteklim decenijama, “Frontiers” su bili dom bendovima Whitesnake, Toto, Blackmore’s Night legendarnog Ritchie Blackmora, Deff Leppard, Pretty Maids, Eclipse, Jorn, Michael Bolton, Heart, Journey.. ali su isto tako sa svojim sjajnim projektima doneli novu snagu imenima kao što su Joe Lynn Turner, Jeff Scott Soto, Uriah Heep, Steelheart, Graham Bonnet, Asia, Russell Allen... Ogromna je lista izvođača, sa kojima su Frontiers, kao najveći evropski melodic rock promoter, učinili da svetska muzička scena izgleda daleko lepše i spektakularnije.

“Uveliko smo započeli rad na prvom albumu, za potpuno novi melodic metal bend, koji je napravljen i sastavljen u dogovoru sa "Frontiersom" i najvećim evropskim rock guru-om i direktorom kuće. Na njegov predlog, bend je dobio naziv "THE BIG DEAL". Iskoristiću priliku da vam predstavim članove benda - za klavire, klavijature i lead vokale biće zadužena Nevena Branković. Moja dugogodišnja prijateljica Ana Nikolić, pored Nevene će imati poziciju lead vokala.” Ostali članovi će se znati uskoro.

“Heavy metal mi je mnogo lepih stvari u životu doneo, rekao bih da sam i sada na pragu jedne lepe avanture.”

Najzad će nam Srđan napisati i neke lakše note i jedva čekamo da čujemo kako će to zvučati.

Dodatne informacije

O nama

U vreme kada je na svetskoj muzičkoj sceni sve manje autorskog rada i kvalitetnih autora, kada se muzička umetnost izjednačava sa pojmom "muzička industrija", a muzičari svoju "misiju" svode na traganje za komercijalnim uspehom, web magazine UZOR svim ljubiteljima Rock ‘n’ Roll-a, nudi pravo "utočiste"...

Detaljnije

Kontakt

Za sve predloge, pohvale, sugestije, bilo šta, pišite nam na našu email adresu ili nas posetite na facebook stranici.

redakcija@rock.org.rs