Neozbiljni pesimisti objavili spagetti vestern tačno u podne

Neozbiljni pesimisti objavili spagetti vestern tačno u podne

Objavljeno u: Vesti Autor  30. oktobar 2016. veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta Medije

Baš kao što je Gari Kuper imao okršaj kod OK Korala tačno u podne, tako su i Neozbiljni pesimisti pre dva dana tačno u podne, ali po engleskom vremenu, na OK fejsbuk stranici objavili kratki film spagetti vestern umesto spota za pesmu „Escape From Poverty (Bežim iz bede)“ kojim najavljuju treći po redu album.

Kako Neozbiljni pesimisti nisu običan bend, sasvim je bilo očekivano od njih da urade nešto što do sada niko nije uradio a to je da objave remix pesme koju još zvanično nisu ni objavili!

Nakon nekoliko promena u bendu Pesimisti su izveli i poslednju u kojoj je dosadašnjeg gitaristu Zoltana Katonu koji je napustio bend zbog privatnih obaveza, odlično zamenio Somborac Robert Budai za kog Pesimisti, ali i mnogi drugi muzičari imaju samo reči hvale. Robert važi za vrsnog muzičara ali i veoma kreativnu osobu što se pokazalo i u ovom kratkom filmu u kom je Robert učestvovao kao snimatelj i montažer. Mnogima je poznat i kao član bendova Jam Display, Headliners i Line Out.

Nakon veoma uspešne mini letnje turneje u Grčkoj i Poljskoj koju su imali krajem avgusta i početkom septembra, Neozbiljni pesimisti se spremaju na još jednu turneju u Poljskoj u kojoj su velike zvezde. Kako je Evropa prepoznala njihov kvalitet mnogo pre, Pesimisti u narednom periodu planiraju nastupe širom Evrope. Početkom oktobra zajedno sa grupom S.A.R.S. bili su jedni od specijalnih gostiju na proslavi 260. godina apatinske pivare, a prvi sledeći nastup na kom publika u Srbiji može da ih vidi i čuje je u Bačkoj Palanci 05. novembra u klubu Viveur.

Spagetti vestern je samo jedan deo i početak onoga što Neozbiljni pesimisti pripremaju za novi album. I zato, pratite ih na njihovoj zvaničnoj facebook stranici kako biste u svakom momentu bili u toku svih zbivanja.

Dodatne informacije

O nama

U vreme kada je na svetskoj muzičkoj sceni sve manje autorskog rada i kvalitetnih autora, kada se muzička umetnost izjednačava sa pojmom "muzička industrija", a muzičari svoju "misiju" svode na traganje za komercijalnim uspehom, web magazine UZOR svim ljubiteljima Rock ‘n’ Roll-a, nudi pravo "utočiste"...

Detaljnije

Kontakt

Za sve predloge, pohvale, sugestije, bilo šta, pišite nam na našu email adresu ili nas posetite na facebook stranici.

redakcija@rock.org.rs