Grimm Band najavljuje novi album

Grimm Band najavljuje novi album

Objavljeno u: Vesti Autor  04. mart 2016. veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta Medije

Kako frontmen  Grimm band-a  Nebojsa Ɖukanovic navodi, grupa je formirana i imala je prvu probu, a utisci su, kako dalje tvrdi, i više nego pozitivni.

Što se albuma tiče, gotovim snimcima iz Midnight studija dodaju se 3 akustične pjesme koje su u fazi snimanja i 2 bonus pjesme koje su ranije snimljenje. U fazi izrade su 2 spota a treći i najspektakularniji koji će biti multimedijalni projekat gdje je uključen čitav tim za realizaciju obimnog i zahtjevnog scenarija, će početi da se snima srdinom Aprila mjeseca. Izlazak albuma biće pomjeren i izaći će najvjerovatnije krajem Aprila,kada će i bend biti spreman za promocione koncerte. Album je procijenjen kao vrhunsko umjetničko djelo od Ministarstva kulture CG,koje je izdvojilo sredstva za njegovo objavljivanje. Ivana i ja uporedo radimo sa bendom Ivana i Rock Trio na klupskim svirkama,kao i Akustik Triangle.

Grimm band je gotik sastav iz Crne Gore, koji je nastao 1999. godine. Njihov prvi singl „ Rijeka moga sna“ osnovan je 2003. godine, a za istu kompoziciju, snimljen je i spot. Grupa je učestvovala u finalu  Srpsko - Crnogorskog  takmičenja Evropesma (za takmicenje Pesma Evrovizije), sa  kompozicijiom „Uspavanka“. Nakon objavljivanja prvog albuma „Neomeđeni“, 2008., grupa je nastavila da postoji kao duo Ivana Janković (vokal), i Nebojša Ɖukanović - kompozitor, tekstopisac i multiinstrumentalista.

Katarina Misailović

Radna biografija:

Novinar od 1999. godine.

Novinar, autor, voditelj, i muzički urednik na TV Čačak od 1999. do 2008. godine.

Autor i voditelj muzičkih emisija:

  • Videosound  (Rock muzika) - TV Čačak
  • Soba Pastelnih Tonova  (Klasična i jazz muzika) - TV Čačak
  • Soba (emisija istrażivačkog tipa - muzika kao fenomen, i uticaj muzičke umetnosti na razvoj društva;  razvojno psihološke osnove muzike) - TV Čačak
  • Emisija Art of Sound (Rock i pop), TV  projekat, 2008.
  • Prezenter i novinar- saradnik, u emisiji Mo Sport - SOS Kanal, 2009.
  • novinar - saradnik na portalima „Ozon Press“ i „Čačanski glas“ 2015.
  • Član UNS-a

Adresa sajta www.facebook.com/videosound.art.5

O nama

U vreme kada je na svetskoj muzičkoj sceni sve manje autorskog rada i kvalitetnih autora, kada se muzička umetnost izjednačava sa pojmom "muzička industrija", a muzičari svoju "misiju" svode na traganje za komercijalnim uspehom, web magazine UZOR svim ljubiteljima Rock ‘n’ Roll-a, nudi pravo "utočiste"...

Detaljnije

Kontakt

Za sve predloge, pohvale, sugestije, bilo šta, pišite nam na našu email adresu ili nas posetite na facebook stranici.

redakcija@rock.org.rs