Custom Adv 1

Vesti

Autor 02. oktobar 2019.

U okviru obeležavanja četrdeset godina postojanja na muzičkoj sceni, sastav Divlje Jagode objavio je rimejk kompozicije „Sama si“ sa albuma „Čarobnjaci“ iz 1983. godine.

Autor 08. septembar 2019.

Kompozitor i klavijaturista Vladimir Ɖedović je svojim prvim autorskim singlom najavio novi muzički projekat pod nazivom The Tilt. Pesma „Random“ naći će se na debi albumu „Skill Shot“, koji je u pripremi.

Autor 09. avgust 2019.

 

Danas je objavljen novi singl sastava The 69 Eyes, koji nosi naziv Black Orchid.

Kako bubnjar benda, Jussi 69 navodi, video za pesmu je snimljen u Regent Teatru (Los Angeles), tokom američke turneje pre nekoliko meseci. U spotu se, kako Jussi dalje ističe, može videti šta se dešavalo u bekstejdžu pre koncerta, a tu su i poznata lica iz Devildriver, Wednesday 13, Faster Pussycat, L.A. Guns, kao i sama publika.

Album cover Artwork: Jiri Geller

Kompozicija Black Orchid se nalazi na novom, dvanaestom studijskom albumu „West End“, koji će biti objavljen  13. septembra ove godine, pod etiketom izdavačke kuće Nuclear Blast. Prva dva singla sa pomenutog albuma su "27 & done" i "Cheyenna" .

Autor teksta, pevač, i kompozitor sastava The 69 Eyes, Jyrki Linnankivi ističe: Od svih kompozicija na albumu, ova je najviše u gothic rock maniru. Narator je momak „starog kova“, avanturista, neko poput „lika u belom“ u spotu Dominion sastava Sisters of Mercy. On voli nezavisne žene i noćni život, dok su mu omiljeni pisci Edgar Allan Poe i Hermann Hesse.

Purple Vinyl : https://www.backstagerockshop.com/collections/the-69-eyes?fbclid=IwAR0pOa0b8mbmpTIbv_i2RWagBtwvKKRUb4ETlhzUFEScQbDbAJ4IWhcZMso&ls=en

https://www.recordshopx.com/dvd/69_eyes/west_end/?fbclid=IwAR0IuznPS5w_fdXhTs3N112wYhaEOiwI98Q2cfi14HCdKx3loaXT7hMAeGM

http://nblast.de/The69Eyes-BlackOrchid

digipak (including the album + bluray with a special band documentary directed by Ville Lipiäinen) 

digital download via this link: http://nblast.de/The69EyesWestEnd vinyl / CD-digipack / t-shirt / hoodie:
EU store: http://store.69eyes.com
US store: https://theoraclemanagementmerch.com/collections/the-69-eyes

Photos: Gootti-Pauli Rouvinen

Ville Juurikkala

Black Orchid - Video Director: Vicente Cordero

 

Autor 18. jun 2019.

Branko Misailović - kompozitor, pevač i gitarista, ljubiteljima kvalitetne akustične svirke u Beogradu poznat pod pseudonimom Dobri sin Bane, i ove sedmice nastupa u klubovima.

Autor 16. jun 2019.

 

Riječki kompozitor, muzičar, producent i pevač Žanil Tataj Žak, juče je premijerno predstavio novi singl. Kompozicija  „Na putu za Raj“,  objavljena je u izdanju muzičke kuće „One Records“ iz Beograda.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rock/public_html/templates/rock/html/com_k2/templates/blog2/category.php on line 287
Strana 1 od 2

O nama

U vreme kada je na svetskoj muzičkoj sceni sve manje autorskog rada i kvalitetnih autora, kada se muzička umetnost izjednačava sa pojmom "muzička industrija", a muzičari svoju "misiju" svode na traganje za komercijalnim uspehom, web magazine UZOR svim ljubiteljima Rock ‘n’ Roll-a, nudi pravo "utočiste"...

Detaljnije

Kontakt

Za sve predloge, pohvale, sugestije, bilo šta, pišite nam na našu email adresu ili nas posetite na facebook stranici.

redakcija@rock.org.rs