Vesti

Autor 16. februar 2021.

Srđan Branković je potpisao ugovor sa izdavačkom kućom "FRONTIERS" (www.frontiers.it) i u narednim godinama će mu prioritet biti saradnja sa njima.

Autor 31. avgust 2020.

Duet STEFAN NEMANJA objavio je lyrics video za svoju prvu pesmu “Rođen sa slomljenim srcem”.

Autor 02. oktobar 2019.

U okviru obeležavanja četrdeset godina postojanja na muzičkoj sceni, sastav Divlje Jagode objavio je rimejk kompozicije „Sama si“ sa albuma „Čarobnjaci“ iz 1983. godine.

Autor 08. septembar 2019.

Kompozitor i klavijaturista Vladimir Ɖedović je svojim prvim autorskim singlom najavio novi muzički projekat pod nazivom The Tilt. Pesma „Random“ naći će se na debi albumu „Skill Shot“, koji je u pripremi.

Autor 18. jun 2019.

Branko Misailović - kompozitor, pevač i gitarista, ljubiteljima kvalitetne akustične svirke u Beogradu poznat pod pseudonimom Dobri sin Bane, i ove sedmice nastupa u klubovima.

Autor 16. jun 2019.

 

Riječki kompozitor, muzičar, producent i pevač Žanil Tataj Žak, juče je premijerno predstavio novi singl. Kompozicija  „Na putu za Raj“,  objavljena je u izdanju muzičke kuće „One Records“ iz Beograda.

O nama

U vreme kada je na svetskoj muzičkoj sceni sve manje autorskog rada i kvalitetnih autora, kada se muzička umetnost izjednačava sa pojmom "muzička industrija", a muzičari svoju "misiju" svode na traganje za komercijalnim uspehom, web magazine UZOR svim ljubiteljima Rock ‘n’ Roll-a, nudi pravo "utočiste"...

Detaljnije

Kontakt

Za sve predloge, pohvale, sugestije, bilo šta, pišite nam na našu email adresu ili nas posetite na facebook stranici.

redakcija@rock.org.rs