Custom Adv 1

Vesti

Autor 09. maj 2017.

Legendarni domaći bend BOMBARDER sa ponosom objavljuje da će prva dva albuma benda konačno ugledati svetlost dana na vinilnim izdanjima koja će biti nabavljiva širom sveta putem kultne Američke izdavačke kuće Nuclear War Now! Productions.

Autor 30. oktobar 2016.

Baš kao što je Gari Kuper imao okršaj kod OK Korala tačno u podne, tako su i Neozbiljni pesimisti pre dva dana tačno u podne, ali po engleskom vremenu, na OK fejsbuk stranici objavili kratki film spagetti vestern umesto spota za pesmu „Escape From Poverty (Bežim iz bede)“ kojim najavljuju treći po redu album.

Autor 21. maj 2016.

 

Zrenjaninski sastav Instant Karma objavio je živi album “Prljava Super Prevara (Blues Sessions)”. Na ovom ostvarenju nalaze se live sninci starijih kompozicija, kao i bonus pesme, za koje će, kako se navodi, uskoro biti urađeni spotovi.

Autor 06. maj 2016.

Objavljen treći singl satava YU grupa , sa aktuelnog albuma “Evo stojim tu” .


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rock/public_html/templates/rock/html/com_k2/templates/blog2/category.php on line 287
Strana 1 od 2

O nama

U vreme kada je na svetskoj muzičkoj sceni sve manje autorskog rada i kvalitetnih autora, kada se muzička umetnost izjednačava sa pojmom "muzička industrija", a muzičari svoju "misiju" svode na traganje za komercijalnim uspehom, web magazine UZOR svim ljubiteljima Rock ‘n’ Roll-a, nudi pravo "utočiste"...

Detaljnije

Kontakt

Za sve predloge, pohvale, sugestije, bilo šta, pišite nam na našu email adresu ili nas posetite na facebook stranici.

redakcija@rock.org.rs