Custom Adv 1

Objavljeno u: Recenzije Autor 03. novembar 2016.

Jovan Maljoković bend "Vrelina"

Objavljeno u: Recenzije Autor 01. novembar 2016.

Čekanje od deset godina i dug rad na stvaranju pesama su urodili plodom. “Hard time” se vratio na muzičku scenu na velika vrata.

Objavljeno u: Recenzije Autor 07. oktobar 2016.

PGP RTS nas je obradovao izuzetnom zbirkom aranžmana pesama iz Prvog svetskog rata. 

Objavljeno u: Recenzije Autor 07. septembar 2016.

Bend „Ledene oči“ izdao svoj prvi album „Bitka za snove“

 

Objavljeno u: Recenzije Autor 06. septembar 2016.

"Apstrakcija na kratko laže, realnost opet ubija me"

 

 

 

Objavljeno u: Recenzije Autor 27. jul 2016.

Poput samog omota CD-a i propratne knjižice, novi album Teške industrije je simpatičan kolaž najboljih momenata i melodija najnovije postavke ove grupe.

Objavljeno u: Recenzije Autor 05. jun 2016.

Ćuprijski gotik metal bend Evolucija, osnovan 2007. godine, izdao je svoj drugi studijski album, u kome pokazuju da je ipak moguće stvarati kvalitetne metal pesme na srpskom jeziku. 

Objavljeno u: Recenzije Autor 28. mart 2016.

Iako nam je više poznat po densu devedesetih nego po rokenrolu, frontmen grupe “Luna” Čedomir Rajačić, svima poznat kao Čeda Čvorak, vraća se svojim muzičkim počecima i bendu iz 1985. godine “Sveža krv”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rock/public_html/templates/rock/html/com_k2/templates/blog2/category.php on line 287

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rock/public_html/modules/mod_k2_content/mod_k2_content.php on line 62
Custom Adv 2

O nama

U vreme kada je na svetskoj muzičkoj sceni sve manje autorskog rada i kvalitetnih autora, kada se muzička umetnost izjednačava sa pojmom "muzička industrija", a muzičari svoju "misiju" svode na traganje za komercijalnim uspehom, web magazine UZOR svim ljubiteljima Rock ‘n’ Roll-a, nudi pravo "utočiste"...

Detaljnije

Kontakt

Za sve predloge, pohvale, sugestije, bilo šta, pišite nam na našu email adresu ili nas posetite na facebook stranici.

redakcija@rock.org.rs