U vreme kada je na svetskoj muzičkoj sceni sve manje autorskog rada i kvalitetnih autora, kada se muzička umetnost izjednačava sa pojmom "muzička industrija", a muzičari svoju "misiju" svode na traganje za komercijalnim uspehom, web magazine UZOR svim ljubiteljima Rock ‘n’ Roll-a, nudi pravo "utočiste". Sajt svim snagama podržava umetnike koji imaju svoj stav, viziju, i veru u pozitivne ciljeve UZOR muzike. Borimo se za očuvanje istinskih vrednosti domaće i svetske Rock 'N' Roll baštine, i poštujemo različitosti umetničkog izraza.

UZOR vas informiše o aktuelnim dešavanjima, koncertima, festivalima, i novim muzičkim izdanjima. Redakciju web magazina UZOR čine pre svega, ljubitelji Rock zvuka, entuzijasti i novinari, koji cene i poštuju vrednost muzičke autentičnosti i slobodu umetničkog izražavanja. Trudimo se da podjednako predstavimo kako mlade autore, tako i iskusne muzičare i bendove, koji su svojim "opusom" obeležili čitave generacije, i vremenske epohe.

Ekipa sajta UZOR čvrsto veruje u svoju Misiju - Rock 'N' Roll u borbi protiv šunda.

O nama

U vreme kada je na svetskoj muzičkoj sceni sve manje autorskog rada i kvalitetnih autora, kada se muzička umetnost izjednačava sa pojmom "muzička industrija", a muzičari svoju "misiju" svode na traganje za komercijalnim uspehom, web magazine UZOR svim ljubiteljima Rock ‘n’ Roll-a, nudi pravo "utočiste"...

Detaljnije

Kontakt

Za sve predloge, pohvale, sugestije, bilo šta, pišite nam na našu email adresu ili nas posetite na facebook stranici.

redakcija@rock.org.rs