Custom Adv 1
DR NELE KARAJLIĆ - 25. Maj 2019 - SRC Tašmajdan

DR NELE KARAJLIĆ - 25. Maj 2019 - SRC Tašmajdan

Objavljeno u: Najave koncerata 13. februar 2019. veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta

Dr Nele Karajlić će svoj prvi veliki samostalni koncert u Beogradu održati 25. maja 2019. godine na Stadionu Tašmajdan.

Ovo će biti sjajna prilika da poštovaoci njegovog višedecenijskog stvaralaštva u različitim sferama umetnosti, ovaj put sa Neletom pođu na muzičko putovanje kroz vreme, na kome će predstaviti sve što je radio sa “Pušenjem”, “No smoking Orchestrom”, ali i svoje nove pesme koje nastavljaju tamo gde je Nele stao pre 20 godina. Puno mladih ljudi voli i zna Neletove pesme, ali nisu imali priliku da prisustvuju njegovim koncertima i osete neverovatnu energiju njegovog performansa.

Neletove pesme “Ženi nam se Vukota”, “Gile šampion”, “Nedelja kad je otišao Hase”, “Il si bos il si hadžija”, “Dan Republike” su bezvremenski hitovi i podjednako se doživljavaju kao i pre 20 godina.

“Prijatelji bukirajte karte i zauzmite svoje mesto u ludom vremeplovu dr Neleta Karajlića. 25. maja sa kosmodroma Tašmajdan, polazimo na uzbudljiv put kroz vrijeme u prošlost i budućnost. Vežite se, polećemo!” pozvao je Nele sve koji žele da krenu sa njim na ovo muzičko putovanje.

Dodatne informacije

O nama

U vreme kada je na svetskoj muzičkoj sceni sve manje autorskog rada i kvalitetnih autora, kada se muzička umetnost izjednačava sa pojmom "muzička industrija", a muzičari svoju "misiju" svode na traganje za komercijalnim uspehom, web magazine UZOR svim ljubiteljima Rock ‘n’ Roll-a, nudi pravo "utočiste"...

Detaljnije

Kontakt

Za sve predloge, pohvale, sugestije, bilo šta, pišite nam na našu email adresu ili nas posetite na facebook stranici.

redakcija@rock.org.rs