Čorba se čuje i bez struje - 27.11.2017 - Sava Centar

Čorba se čuje i bez struje - 27.11.2017 - Sava Centar

Objavljeno u: Koncerti Autor  08. decembar 2017. veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta Galerija slika

Jedna od najpopularnijih srpskih i jugoslovenskih rok grupa, Riblja Čorba, održala je pred beogradskom publikom, akustični koncert “Čorba se čuje i bez struje “, 27. novembra u Velikoj dvorani Sava Centra.

Prema rečima frontmena Bore Đorđevića “Muzika ima smisla samo, ako dobije novu dimenziju” i dobila je izvođenjem dobro poznatih pesama u novim aranžmanima. Akcenat je na laganim pesmama koje nisu godinama svirali, poput „Ja je gledam kako spava“ ili „Da, to sam ja”, „Evo ti za taksi“ i „Bilo je žena“ … u potpuno novom ruhu s gitarama i gudačima.

Beogradski koncert biće nešto sasvim drugačije od onih na koje su navikli publiku i prisutne očekuju mnoge pesme koje su obeležile veliki period eksjugoslovenskog rokenrola.

Foto by: Wood

O nama

U vreme kada je na svetskoj muzičkoj sceni sve manje autorskog rada i kvalitetnih autora, kada se muzička umetnost izjednačava sa pojmom "muzička industrija", a muzičari svoju "misiju" svode na traganje za komercijalnim uspehom, web magazine UZOR svim ljubiteljima Rock ‘n’ Roll-a, nudi pravo "utočiste"...

Detaljnije

Kontakt

Za sve predloge, pohvale, sugestije, bilo šta, pišite nam na našu email adresu ili nas posetite na facebook stranici.

redakcija@rock.org.rs