Dokumentarac Duff McKagan-a "It's So Easy And Other Lies" počinje da se emituje

Dokumentarac Duff McKagan-a "It's So Easy And Other Lies" počinje da se emituje

Objavljeno u: Izdvajamo 26. maj 2016. veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta Medije

Dokumentarac basiste Guns N' Roses-a "It's So Easy And Other Lies" počeće eksluzivno da se emituje u bioskopima širom Amerike od 26. maja.

Film će biti prikazan u 50 gradova pre samog njegovog emitovanja u Los Anđelesu 3. juna. Dokumentarac se fokusira na McKagan-a koji prenosi svoju životnu priču na živom nastupu u poznatoj dvorani Mur, u Sijetlu 2013.

Uz ekskluzivne stare snimke ovaj autorski dokumentarac opisuje njegov veliki uspon do bogatstva i slave, njegove gotovo fatalne borbe sa zavisnošću od alkohola i droge i njegovu neverovatnu transformaciju. Dokumentarac prikazuje i intervjue sa mnogim rok zvezdama koji su zajedno sa njim postigli ogroman uspeh i intervjue sa ljudima koji su ga inspirisali da prebrodi svoje zavisnosti. Svojim prepoznatljivim iskrenim glasom Duff vodi publiku na dramatično putovanje kroz tamnu stranu rokenrola sve do njene svetle tačke.

Njegove ranije izdate knjige opisuju ne samo njegov život već i iskustvo i mudrost koju je stekao tokom karijere sa Guns N' Roses preko skidanja sa droge i alkohola sve do osnivanja porodice sa njegovom suprugom supermodelom.

Sam McKagan kaže da je najbolja stvar u tome što ste trezni to "što možete da se probudite, popijete kafu i što ste pritom svesni šta se dešava oko vas i istovremeno se osećate udobno u svojoj koži" i dodaje da je "sam čin buđenja najbolja stvar".

Dokumentarac izlazi samo tri nedelje pre letnje turneje po Severnoj Americi delimično ujedinjenog Guns N' Roses-a.

Dodatne informacije

O nama

U vreme kada je na svetskoj muzičkoj sceni sve manje autorskog rada i kvalitetnih autora, kada se muzička umetnost izjednačava sa pojmom "muzička industrija", a muzičari svoju "misiju" svode na traganje za komercijalnim uspehom, web magazine UZOR svim ljubiteljima Rock ‘n’ Roll-a, nudi pravo "utočiste"...

Detaljnije

Kontakt

Za sve predloge, pohvale, sugestije, bilo šta, pišite nam na našu email adresu ili nas posetite na facebook stranici.

redakcija@rock.org.rs