ROK BULEVAR - Koncert u beogradskom Domu omladine

ROK BULEVAR - Koncert u beogradskom Domu omladine

 

 

Sastav Rok Bulevar , nedavno je objavio novi singl , kojim najavljuje veliki beogradski koncert . Tom prilikom će , u klubu Doma omladine , nastupiti i interesantni gosti iz sveta muzike.

Grupa Rok Bulevar nastupiće dvadeset drugog aprila, u klubu Doma Omladine. Ovaj koncert , prema rečima Marka Vidojevića , frontmena benda ,  najavljuje novu letnju turneju .

- Već nedelju dana nakon koncerta smo 30. aprila u Boru, a sutradan u Lebanu , za 1. maj, što je ujedno i Uskršnji koncert.. U planu su takodje festivali i moto skupovi tokom leta, a za preciznije datume vas obaveštavamo vrlo uskoro..

 

Marko navodi da će se kao gosti na koncertu , pojaviti neka interesantna , i značajna imena iz sveta muzike.

- Predgrupa će biti grupa Drum , po mišljenju mnogih a i mom, trenutno najbolji i najperspektivniji mladi bend . Oni će tek da pišu istoriju rokenrola , njihovo vreme tek dolazi.. Uz njih će nam gostovati i jugoslovenska rokenrol legenda i voditelj Vlada Janković – Džet , kod koga smo na radiju i Karavanu 202 , mi i počeli karijeru , 2010. godine , i imali priliku da obidjemo skoro celu Srbiju.  Nastupali smo od najzadimljenijih rupa i podruma ,  do velikih bina i festivala. Pored njega , gosti će takođe biti i Dragutin Čulić , aka Don Dada , jedan od najpopularnijih repera na Balkanu a i šire, kao i Daniel Mihajlović , frontmen Polyester Shock-a.. Još neka imena su u igri , ali ostavićemo ih kao goste iznenađenja , jer nije sigurno da li će tog dana biti u Srbiji , tj. Beogradu… Mogu slobodno da kažem , da će to ,  do sada biti najtemeljniji naš koncert , u smislu da ćemo svirati skoro sve pesme sa prvog i drugog albuma , kao i nove singlove . Čak ćemo i premijerno izvesti jednu novu pesmu koju još uvek nismo izbacili u etar, kao i par obrada , što sa specijalnim gostima , što za našu dušu..

 

Grupa Rok Bulevar nedavno je objavila i novi singl. Reč je o kompoziciji ‘Iza tvoga osmeha” , koja prema Markovim rečima najavljuje novu “eru” Rok Bulevara, koja ce se , kako dalje tvrdi , bazirati na novim singlovima .

- Novi album neće biti u skorije vreme, ali ćemo nove singlove izbacivati mesečno , i dozirati tačno toliko  , da damo svakoj pesmi vremena da se zavrti ,  i nađe svoje mesto u srcima naših slušaoca… ”Iza tvoga osmeha” je prva pesma koju sam sam snimio , od bubnjeva , preko gitara , do vokala. Prateće vokale je snimala moja predraga prijateljica Marija Tomić ,  koja je svojim sjajnim glasom obogatila pesmu za “zilijardu” posto… Bez nje ,  ta pesma ne bi bila ono što jeste, iako se njen glas pojavljuje tek diskretno na kraju , ali mnogo znači za podsvest slušalaca.. Snimali smo u mom studiju koji sam napravio od svoje dnevne sobe.  Iskrena je, ogoljena, i autobiografska, kao sve , ili skoro sve pesme iza kojih stojim…

 

Albumi :

Rokenrol je živ (2011) , One Records

Zvuk slobode     (2014) , One Records

 

                                      

Katarina Misailović

Radna biografija:

Novinar od 1999. godine.

Novinar, autor, voditelj, i muzički urednik na TV Čačak od 1999. do 2008. godine.

Autor i voditelj muzičkih emisija:

  • Videosound  (Rock muzika) - TV Čačak
  • Soba Pastelnih Tonova  (Klasična i jazz muzika) - TV Čačak
  • Soba (emisija istrażivačkog tipa - muzika kao fenomen, i uticaj muzičke umetnosti na razvoj društva;  razvojno psihološke osnove muzike) - TV Čačak
  • Emisija Art of Sound (Rock i pop), TV  projekat, 2008.
  • Prezenter i novinar- saradnik, u emisiji Mo Sport - SOS Kanal, 2009.
  • novinar - saradnik na portalima „Ozon Press“ i „Čačanski glas“ 2015.
  • Član UNS-a

Adresa sajta www.facebook.com/videosound.art.5

O nama

U vreme kada je na svetskoj muzičkoj sceni sve manje autorskog rada i kvalitetnih autora, kada se muzička umetnost izjednačava sa pojmom "muzička industrija", a muzičari svoju "misiju" svode na traganje za komercijalnim uspehom, web magazine UZOR svim ljubiteljima Rock ‘n’ Roll-a, nudi pravo "utočiste"...

Detaljnije

Kontakt

Za sve predloge, pohvale, sugestije, bilo šta, pišite nam na našu email adresu ili nas posetite na facebook stranici.

redakcija@rock.org.rs