Warning: Creating default object from empty value in /home/rock/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 743
UZOR

UZOR


Srđan Branković je potpisao ugovor sa izdavačkom kućom "FRONTIERS" (www.frontiers.it) i u narednim godinama će mu prioritet biti saradnja sa njima.


Info o projektu ALEN ŠENKOVSKI.


Duet STEFAN NEMANJA objavio je lyrics video za svoju prvu pesmu “Rođen sa slomljenim srcem”.


Beth Hart, jedana od najboljih bluz-rok pevačica današnjice, ponovo dolazi u Beograd i okviru proslave 25 godina duge karijere nastupiće u Hali sportova „Ranko Žeravica“ 2.decembra 2018.godine. Kao specijalni gosti na koncertu nastupiće akustična trojka u sastavu: Mr.Swagger, Pera Joe i Katarina Pejak!


Beth Hart ponovo dolazi u Beograd! U okviru proslave 25 godina duge karijere, ova pevačica nastupiće u Hali sportova „Ranko Žeravica“ 2.decembra 2018.godine.


Jedna od najpopularnijih srpskih i jugoslovenskih rok grupa, Riblja Čorba, održala je pred beogradskom publikom, akustični koncert “Čorba se čuje i bez struje “, 27. novembra u Velikoj dvorani Sava Centra.
Legendarni domaći bend BOMBARDER sa ponosom objavljuje da će prva dva albuma benda konačno ugledati svetlost dana na vinilnim izdanjima koja će biti nabavljiva širom sveta putem kultne Američke izdavačke kuće Nuclear War Now! Productions.


Baš kao što je Gari Kuper imao okršaj kod OK Korala tačno u podne, tako su i Neozbiljni pesimisti pre dva dana tačno u podne, ali po engleskom vremenu, na OK fejsbuk stranici objavili kratki film spagetti vestern umesto spota za pesmu „Escape From Poverty (Bežim iz bede)“ kojim najavljuju treći po redu album.


Rok Pokret festival 2 - Najava

Objavljeno u: Izdvajamo 16. jun 2016. Tagovano

Rok Pokret festival, u organizaciji udruženja Rok Pokret, ove godine će po drugi put okupiti sve ljubitelje alternativnog zvuka od 17. do 18. juna 2016. godine na prostoru Smederevske tvrđave.


Zagrebački blues/roots/americana/lo-fi bend vraća nas u godine kada su se ovi žanrovi stvarali.


Dokumentarac basiste Guns N' Roses-a "It's So Easy And Other Lies" počeće eksluzivno da se emituje u bioskopima širom Amerike od 26. maja.
Kerber - Belgrade BeerFest 2015.

Objavljeno u: Galerije 21. avgust 2015. TagovanoLEDENE OČI - Bez nje

Objavljeno u: Domaći spotovi 03. maj 2016.

PLUTONIA - Sanjam

Objavljeno u: Domaći spotovi 03. maj 2016.


PSI - Ostani još dan

Objavljeno u: Domaći spotovi 06. april 2016.

YU Grupa - Ko

Objavljeno u: Domaći spotovi 06. april 2016.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rock/public_html/templates/rock/html/com_k2/templates/default/user.php on line 265

O nama

U vreme kada je na svetskoj muzičkoj sceni sve manje autorskog rada i kvalitetnih autora, kada se muzička umetnost izjednačava sa pojmom "muzička industrija", a muzičari svoju "misiju" svode na traganje za komercijalnim uspehom, web magazine UZOR svim ljubiteljima Rock ‘n’ Roll-a, nudi pravo "utočiste"...

Detaljnije

Kontakt

Za sve predloge, pohvale, sugestije, bilo šta, pišite nam na našu email adresu ili nas posetite na facebook stranici.

redakcija@rock.org.rs